top of page
Logo-1706201985336.png

Policy

MIANSEC har en unik företagspolicy som riktar sig mot kunder i behov av säkerhetsrådgivning på det lilla planet.

Affärsidé

MIANSEC´s affärsidé är att sälja högkvalitativa säkerhetslösningar till de säkerhetsmedvetna kunderna av det lite mindre slaget. Resultatet blir mer kvalité än kvantitet.

Affärsplan

MIANSEC´s ska representera flera företag... strategin är att kunden ska kunna se vad de vill ha redan vid första kontakten. MIANSEC ska i sin verksamhet ha upprättat säkerhetslösningar och färdiga koncept för kunden att "ta med hem" direkt. MIANSEC´s leverantörer och samarbetspartner är noga utvalda för att få den kvalitén som MIANSEC´ står för. MIANSEC kommer att arbeta genom annonsering i media och presentation på "webben".

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behov. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder och hänvisningar.

Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen branschen har att erbjuda.

Vision

MIANSEC´s vision...

... är att expandera sakta för att bibehålla den effektiva rådgivningen med hög kvalité. Samt att antalet professionella medarbetare ska utökas.

Produkter

MIANSEC´s produkter kommer att vara väl beprövade koncept och unika helhetslösningar för varje kunds önskemål. MIANSEC´s samarbetspartners är företag som är certifierade och levererar alltid efter kundens önskemål.

MIANSEC´s styrka vad gällande konkurrenssituationen är att helhetslösning, kvalité och att priset kommer vara attraktivt.

Marknadsföring

MIANSEC´s strategi för att marknadsföra sig kommer att vara genom media, webben och sina kunder samt leverantörer. MIANSEC kommer att uppmärksammas genom sitt proffsiga arbete och kunskap hos befintliga kunder samt genom den service och kunskap den säkerhetsmedvetna personalen kan erbjuda.

MIANSEC startade 2001 i ett litet format med stora ambitioner och har nu växt med god potential samt utvecklats att bli ett eftertraktat konsultföretag på marknaden.

bottom of page